UDSALG! spar op til 50%! Shop nu

Privatlivspolitik

Databeskyttelsesbestemmelser

Better Shapes UG tager betydningen af databeskyttelsesbestemmelserne meget alvorligt og indsamler, behandler og bruger udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med de efterfølgende beskrevne principper og under forbehold af gældende databeskyttelseslove.

A. Ansvarlig instans

(1) Den ansvarlige instans er Better Shapes UG, Pfeivestlstrasse 14a, 81243 München 81243 München (efterfølgende ”online store”)

(2) Tilsynsførende for data bestemmelser i virksomheden: Better Shapes UG, Pfeivestlstrasse 14a,81243 München -Mail: sales@shapes.info

B. Indsamling og opbevaring af personoplysninger

(1) Personoplysninger er informationer, der kan føres tilbage til en bestemt naturlig person eller identificerbar person. Herunder for eksempel navn, telefonnummer samt post- og e-mailadresse.

(2) Med til de personoplysningerne hører, i henhold til loven, også informationer om din brug af websitet, som vha. vores webserver gør det muligt at vise og optimere vores online tilbud samt systemsikkerheden, og som gemmes til statistiske formål (”brugeroplysninger”). Dertil hører forbindelsesoplysningerne til den pågældende computer (IP-adresse), det website, du besøger hos os, dato og varighed for besøget, den anvendte browser og styresystemets genkendelsesdata samt det website, hvorfra du blev ført videre til vores website. Vi gør ikke brug af brugeroplysningerne til at identificere din identitet og sammenfører ikke dine oplysninger med personoplysninger, vi har gemt.

(3) Bortset fra brugeroplysningerne som anført i afsnit (2) indsamler vi kun oplysninger, hvis du frivilligt meddeler os dem. Der indsamles særligt personoplysninger i forbindelse med afgivelse af en bestilling eller når du opretter en kundekonto: Tiltale, navn, adresse, e-mailadresse. Desuden afgives der betalingsoplysninger som bankforbindelse eller kreditkortnummer.

(4) Du har til enhver tid mulighed for at aktualisere dine oplysninger under din kundekonto og, hvis du ønsker det, tilføje yderligere information (fx dit telefonnummer og din fødselsdato).

(5) De af dig meddelte personoplysninger (titel, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkortnummer) gemmes i overensstemmelse med lovens bestemmelser om databeskyttelse. Dine oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

C. Databearbejdning og brug

(1) Når du åbner websitet sendes der via den internet-browser brugeren anvender automatisk oplysninger til dette websites server, hvor de gemmes for en kortere periode i en protokolfil (logfile). Indtil den automatiske sletning gemmes relevante oplysninger uden videre ytringer fra den besøgenes side:

IP-adressen for brugerens enhed,

dato og klokkeslæt for besøget,

navn og URL for den side, de besøgene åbner,

websites, hvorfra de besøgene videresendes til siden (den såkaldte reference URL),

den anvendte browser på den besøgenes enhed, styresystem samt den access-provider den besøgene bruger.

Bearbejdelsen af personoplysningerne sker iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra f) DSGVO (forordning om databeskyttelse). Virksomheden har en berettiget interesse i databearbejdningen i forbindelse med

hurtig oprettelse af forbindelse til websitet,

sikring af brugervenlig anvendelse af websitet,

sikring af systemets sikkerhed og stabilitet samt

i forbindelse med at lette og forbedre administrationen af websitet.

Bearbejdningen har ikke til formål at indhente oplysninger om personerne, der anvender websitet.

(2) Dine personoplysninger anvendes udelukkende til afviklingen af de indgåede kontrakter, for eksempel for at kunne levere varerne til den adresse, du har angivet. Al øvrig brug af dine personoplysninger til reklamebrug, markedsanalyse eller behovsorienteret formgivning af vores tilbud, sker udelukkende forudsat, at du samtykker udtrykkeligt hertil.

(3) Databehandling hos kundeservice

Dersom du kontakter os ved brug af kontaktblanketten på vores website, per e-mail, telefon, fax eller social media platforme og efterspørger information om bestillinger eller kundestatus, er det muligvis nødvendigt, at du angiver personoplysninger for at vi kan hjælpe dig videre, som fx navn, adresse, fødselsdato samt bestillings- og regningsdato. Disse oplysninger anvendes udelukkende til verificering og bearbejdning af din forespørgsel. Dersom du kontakter os via en social medie platform henviser vi til, at de ikke er underlagt Better Shapes, hvorfor Better Shapes ikke kan garantere beskyttelse og fortrolighed i behandlingen af de personoplysninger, der indsamles via social media platforme. Hvis du har spørgsmål vedrørende databeskyttelse beder vi dig tage kontakt til udbyder og indehaver af den pågældende social medie platform.

(4) Kontaktblanket

Besøger kan via online kontakt blanketten på websitet sende beskeder til virksomheden. For at modtage et svar skal der som minimum angives en e-mailadresse. Det er valgfrit om brugeren vil opgive flere personoplysninger. Ved forsendelsen af beskeden via kontaktblanketten samtykker den besøgende til bearbejdning af de sendte personoplysninger. Oplysningerne bearbejdes efterfølgende udelukkende med det formål at afvikle og besvare forespørgsler sendt via kontaktblanketten. Det sker på baggrund af frivilligt samtykke iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra 1) DSGVO (forordning om databeskyttelse).

D. Videregivelse af oplysninger

(1) Personoplysninger videregives til tredjepart, hvis

den pågældende person iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra a) DSGVO samtykker udtrykkeligt hertil,

videregivelse iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra f) DSGVO er påkrævet for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares og det ikke vurderes, at den pågældende person har en grund, der er i egeninteresse, for at modsætte sig videregivelse af oplysningerne,

hvis der iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra c) DSGVO foreligger et juridisk krav og/eller

videregivelse af den pågældende persons oplysninger iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra b) DSGVO, er nødvendige for at fuldbyrde kontrakten.

I alle andre tilfælde videregives personoplysninger ikke til tredjepart.

(2) For at varen kan leveres og betalingen afvikles, videregiver vi personoplysninger til logistikvirksomheder og betalingsudbydere. Disse udbydere er nøje udvalgte, de er forpligtet til at behandle dine personoplysninger fortroligt og udelukkende til formål, der har med levering og betalingsafvikling at gøre.

Du kan gøre indsigelse mod denne brug af dine data til enhver tid.

E. Datasikkerhed

(1) Dine kunde- og betalingsoplysninger er under formidlingen til vores server beskyttet af en SSL-sikkerhedsprocedure (secure socket layer) kombineret med en 256-bit-kryptering. Du kan få indsigt i forbindelsens sikkerhed i informationerne i URL-visningen i din browser. Hvis starten af adressen ændres fra ”http“ til ”https“ har du en sikker forbindelse.

(2) Desuden er alle udbydere, der har med betalingsafviklingen at gøre, PCI-DSS-certificerede (Payment Card Industry Data Security Standard) og opfylder med overholdelsen af PCI Data Security Standards de højeste sikkerhedsstandarder for e-commerce. Du finder yderligere information herom på fx www.pcisecuritystandards.org.

F. kreditværdighedsvurdering

(1) Hvis vi laver en forudydelse, fx ved køb på regning, indhenter vi af egen interesse eventuelt en kreditværdighedsvurdering, der beregnes ved en matematisk-statistisk procedure. I den forbindelse formidler International Leisure Brands (Deutschland) GmbH bestemte informationer til nøje udvalgte servicevirksomheder. Oplysningerne, der videresendes til disse virksomheder, omfatter dit for- og efternavn, din adresse og eventuelt din fødselsdato. Disse servicevirksomheder undersøger, hvorvidt der foreligger negativ information om dine kreditværdighed og formidler disse ”score-værdier”. Denne ”score-værdi” prognosticeres ud fra allerede bekendte situationer ved en matematisk-statistisk procedure. Det omfatter fx beregningen af sandsynligheden for manglende betaling ud fra adresseoplysningerne.

G. Nyhedsbrev

(1) Med tilmeldingen til nyhedsbrevet samtykker brugerne af websitet udtrykkeligt til behandling af de kommunikerede personoplysninger. Du behøver kun at oplyse din e-mailadresse for at kunne abonnere på vores nyhedsbrev. Retsgrundlaget for bearbejdning af brugerens personoplysninger i forbindelse med forsendelse af nyhedsbrevet er et samtykke iht. art. 6 stk. 1 pkt. 1 litra. a) DSGVO (forordning om databeskyttelse).

(2) Med oprettelsen af et abonnement til Better Shapes nyhedsbrevet samtykker du dermed også til, at vi bruger din e-mailadresse til eget reklameøjemed.

(3) Tilmelding til nyhedsbrevet sker ved en såkaldt ”double-opt-in-preocedure”, hvor du efter oprettelsen som abonnent modtager en bekræftelses e-mail, hvori du bliver bedt om at bekræfte modtagelsen af nyhedsbrevet med et klik på et link i mailen. Du vil først begynde at modtage nyhedsbrevet efter, du har bekræftet oprettelsen af nyhedsbrevsabonnementet med et klik.

(4) Du kan til enhver tid modsige dig tilsendelsen af nyhedsbrevet og anvendelsen af din e-mailadresse til reklameformål for fremtiden via linket indeholdt i nyhedsbrevet/reklame e-mails eller per e-mail til info@shapes.info Vi vil gøre dig opmærksom på indsigelsesretten i den medfølgende e-mail, der indeholder nyhedsbrevet, og i alle reklame e-mails.

H. Cookies og web beacons

1) Cookies er små datapakker udsendt af websites, som gemmes af din browser på computerens, din tablets eller mobils harddisk. Denne teknologi hjælper til at optimere tilbuddene på websitet og til at optimere vores online store ved fx at gemme dine personlige præferencer. Det gør det blandt andet muligt at gemme indholdet i din elektroniske indkøbskurv, at kunne genkende fra hvilket land du kommer og overhovedet at kunne genkende dig igen næste gang, du besøger websitet eller vores online store. Man vil ikke kunne spore en konkret person ud fra de indsamlede oplysninger, som ikke indeholder navne eller kreditkortinformation. Derudover anvendes der også cookies fra tredjepart, der blandt andet gør det muligt at få vist Better Shapes produktanbefalinger, der passer til dine interesser, på vores partneres websites (såkaldte retargeting-teknologier).

(2) Du kan også helt afbryde brugen af cookies i indstillingerne i dit eget browserprogram. Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at der i så fald kan være nogle dele af vores website eller online store, der ikke længere vil fungere så godt.

(3) Better Shapes kan anvende web beacons på websitet og i vores online store (små illustrationer). Når du åbner en side, indlæses og registreres billedelementer fra en server. Det gør det fx muligt at se, hvilke sider, du har besøgt, hvornår og hvor ofte du har besøgt dem og hvilke handlinger, du har foretaget dig på siderne.

(4) Oplysningerne bearbejdet med cookies til ovennævnte formål for varetagelse af virksomhedens interesser iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra f) DSGVO.

I. Brug af tredjepartsressourcer

(1) Vi anbefaler undertiden brug af ressourcer (software, information, produkter eller websteder), der ejes eller drives af tredjepart, hvis indhold vi ikke har kontrol over. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Vi tilbyder eller promoverer denne anbefaling gennem hyperlinks eller andre metoder til at hjælpe dig med adgang til tredjepartsressourcer. Selvom vi stræber efter at give dig nyttige, pålidelige ressourcer, kan vi ikke sikre dette med en tredjepartsressource. Indholdet af tredjepartsressourcer er altid den respektive udbyders eller operatørs ansvar. De blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for sammenkoblingen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkobling. En permanent kontrol med indholdet er imidlertid urimelig uden konkrete indikationer af en overtrædelse. Ved anmeldelse af overtrædelser fjerner vi sådanne links straks. Derfor er vi ikke ansvarlige for indholdet eller nøjagtigheden af tredjepartsressourcer eller for noget tab eller skade af nogen art, der skyldes brug eller fiasko af produkter eller tjenester leveret til eller fra tredjepart. Hvis du bruger en tredjepartsressource, er du underlagt betingelserne og betingelserne (licenser, politikker eller praksis) for den tredjepart, som du skal gøre dig bekendt med. Du er ikke længere beskyttet af vores sikkerhedsforanstaltninger. Tredjepartsressourcer er ikke dækket af vores privatlivspolitik.

J. Webanalyse og retargeting

(1) Dette website bruger Google Analytics, en webanalysetjeste udbudt af Google Inc. i USA (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, „Google“). Google Analytics anvender såkaldte ”cookies”, tekstfiler, der gemmes på din computer og som muliggør en analyse af brugen af websitet og vores online store. Informationer indsamlet af cookies om din brug af dette website eller vores online store (inkl. din IP-adresse) kommunikeres til en af Googles servere i USA, hvor de gemmes. Google bruger oplysningerne for at vurdere din brug af websitet eller besøget i vores online store, for at rapportere om dine aktiviteter til Better Shapes og for at kunne udføre yderligere tjenester, der står i forbindelse med brugen af websitet og internetbrugen. Google videregiver eventuelt denne information til tredjepart, dersom det er lovligt, eller i det omfang tredjepart får til opgave af Google at behandle oplysningerne. Google forbinder under ingen omstændigheder din IP-adresse med andre af Googles oplysninger. Du kan forhindre installeringen af cookies i indstillingerne i din browser software. Vi henviser dog til, at du i så fald ikke vil kunne bruge samtlige funktioner på websitet og/eller vores online store i fuldt omfang. Vi henviser til, at Better Shapes anvender Google Analytics med udvidelsen „_anonymizeIp()“. Det betyder, at din IP-adresse kun behandles i forkortet form, hvilket udelukker en direkte forbindelse til en konkret person.

Du kan til enhver tid med virkning for fremtiden modsige indsamlingen og benyttelsen af dine data gennem Google Analytics ved at installere deaktiverings-add-ons fra Google.

(2) Dette website anvender remarketing-funktionen fra Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Denne funktion gør det muligt at præsentere interessebaseret reklame for besøgene på websitet. Remarketing-funktionen anvender i den forbindelse såkaldte ”cookies”, tekstfiler, der gemmes på din computer og som bl.a. gør det muligt at genkende dig som bruger når du igen besøger websites i Googles reklamenetværk. På den måde får du vist reklamer, der referer til indhold, du tidligere har klikket på/åbnet på websites, og som gør brug af remarketing-funktionen fra Google.

Efter eget udsagn indsamler Google ingen personoplysninger under denne procedure. Hvis du ikke ønsker at gøre brug af remarketing-funktionen, kan du deaktivere den i indstillingerne på http://www.google.com/settings/ads

K. Berørte personers rettigheder

I det omfang dine personoplysninger efter besøget på vores website bearbejdes har du som ”berørt person” følgende rettigheder iht. DSGVO (forordning om databeskyttelse):

(1) Oplysninger

Du kan kræve at få udleveret oplysninger af os om, hvorvidt vi har behandlet dine personoplysninger. Der foreligger ingen oplysningsret, hvis udleveringen af den ønskede information strider imod tavshedspligten iht. § 83 StBerG (Steuerberatungsgesetz: tysk lov for revisorer) eller hvis informationen af andre grunde, især grundet tredjeparts berettigede interesse, skal hemmeligholdes. En undtagelse af forpligtelsen til at udlevere oplysninger er tilfælde, hvor dine interesser vurderes til at være de overvejende sammenlignet med interessen for hemmeligholdelse. Oplysningsretten bortfalder desuden, hvis de kun gemmes fordi de på grund af lov- eller vedtægtsmæssige opbevaringsfrister ikke må slettes. Eller hvis udleveringen af oplysninger kun tjener til sikring af oplysninger eller kontrol af databeskyttelse eller, hvis udleveringen af oplysninger er forbundet med høje omkostninger eller, hvis behandlingen i alle andre sammenhænge med de hertil nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger, er udelukket. Dersom oplysningsretten i dit tilfælde ikke er udelukket og dine personoplysninger behandles af os, kan du forlange følgende information oplyst af os:

formålet med behandlingen,

kategorier hvori dine personoplysninger behandles,

modtager eller type af modtagere, der har adgang til dine personoplysninger, særligt i forbindelse med modtagere i tredjelande,

hvis muligt information om, hvor længe personoplysningerne vil blive gemt eller, hvis det ikke er muligt, kriterier for fastlæggelse af, hvor længe de vil blive gemt,

rettigheden til berigtigelse, sletning eller begrænsning af bearbejdningen af dine personoplysninger eller indsigelsesret imod behandlingen,

muligheden for at klage til en tilsynsførende myndighed for databeskyttelse,

dersom der ikke er gemt personoplysninger, der fører tilbage til dig som person, skal der gives adgang til informationer om oplysningernes oprindelse,

og eventuelt om en automatiseret beslutningstagning inklusive profilering og vigtig information om anvendt logik samt omfang og tilstræbt påvirkning af den automatiserede beslutningstagning,

hvis oplysningerne videregives til tredjelande, og der ikke foreligger en afgørelse fra Europa Kommissionen om beskyttelsesniveauet iht. art. 45, stk. 3 DSGVO (forordning om databeskyttelse), skal der gives information om, hvilke relevante garantier iht. art. 46, stk. 2 DSGVO (forordning om databeskyttelse), der finder anvendelse til beskyttelse af personoplysningerne.

(2) Berigtigelse og fuldstændiggørelse

Dersom du finder ud af, at vi gemmer forkerte personoplysninger har du mulighed for at få rettet urigtige personoplysninger. Du kan forlange, at ufuldstændige personoplysninger om dig ændres.

(3) Sletning

Du har ret til at få slettet (”Retten til at blive glemt”) personoplysninger i det omfang oplysningerne ikke er nødvendige til udøvelse af ytringsfriheden, retten til information eller til at efterkomme juridiske forpligtigelser eller til varetagelse af en opgave, der har offentlig interesse og ikke berører en eller flere af følgende grunde:

Personoplysningerne ikke længere er nødvendig til de formål, som de blev bearbejdet til.

Begrundelsesgrundlaget for bearbejdningen skete ene og alene på baggrund af dit samtykke hertil og du nu har tilbagekaldt dit samtykke.

Du har gjort indsigelser imod bearbejdningen af dine personoplysninger, som vi har offentliggjort.

Du har gjort indsigelser imod bearbejdningen af personoplysninger, vi ikke har offentliggjort og der ikke foreligger legitime grunde for en behandling.

Dine personoplysninger blev behandlet ulovligt.

Sletning af personoplysninger er obligatorisk iht. en lov, som vi er underlagt.

Der foreligger intet krav om sletning, hvis sletning i forbindelse med lovlig ikke-automatiseret bearbejdning af oplysningerne ikke er mulig eller kræver en uforholdsmæssig stor arbejdsindsats grundet en speciel form for gemning eller, hvis du ikke er interesseret i sletning. I sådanne tilfælde vil oplysningerne ikke blive slettet, men kun blive bearbejdet i begrænset omfang.

(4) Begrænset bearbejdning

Du kan forlange, at vi kun bearbejder oplysningerne begrænset, hvis en af følgende grunde foreligger:

Du modsiger dig personoplysningernes rigtighed. Begrænsningen er kun gyldig i den tidsperiode, vi skal bruge for at kunne kontrollere personoplysningernes rigtighed.

Behandlingen er ulovlig og du forlanger i stedet for sletning en begrænsning i brugen af dine personoplysninger.

Dine personoplysninger bearbejdes ikke længere til det formål, som de oprindeligt blev opgivet til, men er fortsat nødvendige for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Du har gjort indsigelser iht. art. 21, stk. 1 DSGVO (forordning om databeskyttelse). Den begrænsede behandling kan forlanges så længe det ikke er afgjort om vores grunde for bearbejdning opvejer dine grunde.

Begrænset bearbejdning indebærer, at personoplysninger kun bearbejdes, hvis du samtykker til det eller for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller som beskyttelse af en anden naturlig eller juridisk person eller på grund af en vigtig offentlig interesse. Inden vi ophæver begrænsningen har vi pligt til at underrette dig herom.

(5) Dataportabilitet

Du har ret til dataportabilitet i det omfang bearbejdningen beror på din indvilligelse (art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a) DSGVO (forordning om databeskyttelse)) eller på en kontrakt, hvori du er en af kontraktparterne og bearbejdningen sker på baggrund af en automatiseret procedure. Retten til dataportabilitet indebærer i det tilfælde følgende rettigheder i det omfang andre personers rettigheder ikke begrænses: Du kan forlange at få udleveret de personoplysninger, du allerede har stillet til rådighed for os i et struktureret, almindeligt maskinlæsbart format. Du har ret til at videregive oplysningerne til en anden ansvarlig uden, at vi griber ind. Hvis det er teknisk muligt, kan du forlange af os, at vi direkte videreformidler dine personoplysninger til en anden ansvarlig.

(6) Indsigelser

Hvis bearbejdningen beror på art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra e) DSGVO (opgave, der udføres i samfundets interesse eller henhørende under offentlig myndighedsudøvelse) eller art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra f) DSGVO (den ansvarlige eller tredjeparts berettigede interesse), har du ret til at gøre indsigelser imod brugen af dine personoplysninger af grunde, der har med din konkrete situation at gøre. Det gælder også for en profilering iht. art. 6, stk. 1, pkt. 1, litra e) eller f) DSGVO. Efter du har gjort brug af din indsigelsesret bearbejder vi ikke længere dine personoplysninger med mindre vi har vægtige legitime grunde til bearbejdningen, der opvejer dine interesser, rettighed eller friheder eller bearbejdningen tjener til, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Du kan til enhver tid gøre indsigelser imod bearbejdningen af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Det gælder også for en profilering, der står i forbindelse med direkte markedsføring. Efter du har gjort brug af indsigelsesretten vil vi ikke længere bruge personoplysningerne til direkte markedsføring.

Du kan formidle os indsigelsen over telefonen, per e-mail eller per post til vores virksomhed til adressen anført i starten af disse databeskyttelsesbestemmelser.

(7) Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke for fremtiden. Du kan formidle os tilbagekaldelsen over telefonen, per e-mail eller til vores postadresse. Tilbagekaldelsen betyder, at bearbejdningen af personoplysningerne sker i overensstemmelse med loven indtil det øjeblik, hvor tilbagekaldelsen foreligger os. Efter modtagelse af tilbagekaldelsen indstilles bearbejdningen af oplysningerne, der indtil tidspunktet for tilbagekaldelsen udelukkende havde fundet sted på baggrund af dit samtykke hertil.

(8) Klager

Hvis du er af den mening, at bearbejdningen af dine personoplysninger sker i strid med loven, har du mulighed for at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, der er ansvarlig i din region, på din arbejdsplads eller det sted, hvor overtrædelsen har fundet sted.

L. Status og aktualisering af disse databeskyttelsesbestemmelser

(1) Status for disse databeskyttelsesbestemmelser er den 26.05.2020. Vi forbeholder os retten til at aktualisere databeskyttelsesbestemmelserne til enhver tid for at forbedre databeskyttelsen og/eller tilpasse dem til ændringer i lovgivningen.

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern fra ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen

Dansk

Vælg sprog